JOBSHADOWING IN A ELEMENTARY SCHOOL SPINUT (SPLIT): 13-17 MAIG 2019

La nostra professora de Tecnologia, Patricia Peyró Estruch, ha estat una setmana en un centre educatiu de Split, en Croacia.



Allí ha pogut conèixer i aprendre les metodologies que utilitzen en el seu sistema educatiu per a poder després aplicar tot allò al nostre centre. Fadila i Ivana són les encarregades de portar el seu projecte endavant i ens han ajudat en tot el que hem necessitat durant aquesta setmana a tot l’equip de professors que visitàvem el centre.
L’objectiu principal era vore de forma pràctica com apliquen les TIC a les classes per a motivar l’alumnat i fomentar l’aprenentatge. Ha sigut una experiència molt positiva i enriquidora tant en l’àmbit professional com en el personal.

Durant l’estança en Split, ha pogut compartir també aquesta experiència amb 6 professors Serbis i 3 professors Irlandesos, pel que a banda de conèixer el funcionament del centre, hem tingut l’oportunitat de establir contacte amb altres països per futures cooperacions en altres projectes europeus.


Tanmateix, ha tingut l’oportunitat de descobrir una ciutat imperial declarada en 1979 Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. El centre històric de la ciutat està construït sobre les restes d’un Palau Romà Diocesà que es va construir durant els anys 295-305.




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Final del projecte Erasmus+ iniciat en 2018

NOU PROJECTE ERAMUS+ "CLIL & SUSTAINABILITY"

Curs a Berlín en octubre de 2019