Curs Game-Based Learning and Augmented Reality

En aquest cas, ha estat el nostre company d'informàtica Hector Martí qui ha estat en Dublín (Irlanda) per a realitzar un curs de formació.


El curs ha tractat sobre gamificació i realitat augmentada i virtual. El concepte de gamificació està molt de moda actualment i consisteix en aplicar les estructures i els esquemes dels jocs dins l'aula. D'aquesta manera s'aconsegueix que els alumnes juguen, es divertisquen i al mateix temps aconseguisquen aprendre els continguts. En el curs s'ha pogut treballar amb diverses eines TIC per aplicar la gamificació amb els alumnes.


També s'ha treballat amb la realitat virtual i augmentada aplicada a les classes. Amb l'ajuda d'ulleres de RV i dispositius mòbils, s'han vist noves eines TIC que canvien la manera d'ensenyar els continguts.

A més a més, al curs també hi havien 6 professors de Polònia i una professora d'Alemanya, hem pogut compartir experiències amb ells i donar a conèixer el nostre centre, la nostra forma de treball i quins projectes duem a terme en ell.

Un altre objectiu del curs ha estat practicar anglés, ja que ha estat l'eina de comunicació amb la resta de membres i el professor.

Per acabar, ha estat una gran oportunitat per conèixer la ciutat de Dublín: fundada pels víkings fa més de 1000 anys com a lloc d'abastiment per als seus viatges, és hui la capital d'Irlanda. A cada racó d'aquesta acollidora ciutat es pot veure part de la seua història, molt a sovint relacionada amb revoltes que la portaren a aconseguir la seua independència dels anglesos en 1922.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Final del projecte Erasmus+ iniciat en 2018

NOU PROJECTE ERAMUS+ "CLIL & SUSTAINABILITY"

Curs a Berlín en octubre de 2019